Grybai marinuoti garstyčiuose

Grybų patiekalai, Marinavimas 2 comments

Grybai marinuoti garstyčiuose

2.5 from 2 votes
Course: Grybų patiekalai, MarinavimasDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus50 ml 50

  • Druska pagal skonį

  • Actas1 šaukštas 1

  • Petražolės

  • Krapai

  • Juodieji pipirai pagal skonį

  • Grybai150 g 150

  • Česnakai5-6 skiltelės 5-6

  • Saldžiosios garstyčios1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Šviežius grybus (šaldytus atšildyti) apkepti, kol išsiskirs sultys
  • Apkeptus grybus (konservuotus) dėti į indelį ir sumaišyti su smulkintu česnaku ir žalumynais
  • Sumaišyti visus marinato ingredientus
  • Užpilti grybus, išmaišyti, uždengti ir dėti 6- 8 valandoms į šaldytuvą (per tą laiką kelis kartus pamaišyti)
  • P
  • S
  • jeigu mėgstate aštriau, įdėkite daugiau acto
  • Jei neturite saldžių garstyčių (labai svarbus ingredientas), įdėkite į paprastas garstyčias šaukštą medaus

2 Comments

  1. grybu megeja

    malonu butu gauti recepto autores paaiskinima: sis budas tinka rybu marinavimui ziemos atsargoms, ar tik greitam vartojimui? O gak kazkas is marinavusiu siuo budu pasidalins patirtimi? Receptas idomus, rezultatas geras, gaminau, valgeme, patiko. Pikantiskas skonis, tinkamas astriu skonio pojuciu megejams.
    Klausimas visiems: ar sis budas tinkamas marinavimui ziemai?

  2. Manau, šitas būdas marinavimui žiemą netinka. Pirmadienį atsiųsiu žieminį receptą.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*