Grilyje keptas sterkas

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Grilyje keptas sterkas su citrinos ir česnakiniu sviestu, virtomis bulvėmis ir žaliomis salotomis.

Grilyje keptas sterkas

0.0 from 0 votes
Course: Karštas patiekalasDifficulty: Lengvas
Ruošimo laikas

30

minutes
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Česnakai1 skiltelė 1

  • Citrinos1 vnt 1

  • Druska: pagal skonį

  • Petražolės1 ryšelis 1

  • Sterkas8 gabaliukai 8

  • Sviestas50 g 50

  • žuvies prieskoniai: pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Žuvies gabaliukus pašlakstyti citrinos sultimis, Įtrinti druska ir žuvies pagardais.
  • Pastatyti šaltai 30 minučių. Iškepti grilyje, kad įgautų auksinį atspalvį.
  • Žuvies gabaliukus sudėti į didelę lėkštę, ant kiekvieno uždėti po gabaliuką citrinos, ant jos – gabaliuką sviesto, sutrinto su česnaku, ir pabarstyti susmulkintomis petražolėmis.
  • Patiekti su virtomis bulvėmis ir žaliomis salotomis.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*