Grikių košė

Karšti patiekalai, Kruopų patiekalai 0 comments

Biri grikių košė.

Grikių košė

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Kruopų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

3

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo truputis

  • Grikiai400 g 400

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Riebalai2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Užvirintas vanduo pasūdomas, įdedama pusė riebalų, beriamos spragintos kruopos ir maišomos, kol išbrinksta ir sugeria visą vandenį (vandens turi būti 1,5 karto daugiau nei kruopų tūris)
  • Tada košė uždengiama ir pastatoma į orkaitę 2 – 2,5 val
  • Patiekiant košė užpilama riebalais arba pagardinama sviestu
  • Ją galima apibarstyti kapotu kiaušiniu
  • Jei košė šalta, labai skanu su saldžiu pienu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*