Grietininis biskvitas
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 225 g 225
Kiaušiniai – 6 vnt 6
Miltai – 280 g 280
Grietinė – 1/2 stiklinės 1/2
Vanilinis cukrus –
Gaminimo eiga
- Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi
- Supilamas vanilinis cukrus, grietinė ir išmaišoma
- Prieš kepant į trynius sudedami išplakti baltymai ir miltai
- Atsargiai išmaišyta tešla supilama į sviestu išteptą ir miltais išbarstytą tortinę formą, šaukštu sulyginamas paviršius ir kepama nekarštoje krosnyje 20-25 minutes
- Grietininį biskvitą galima derinti su duoniniu, pipiriniu, kavos ir kitais tamsios spalvos biskvitais
skanus gavosi
labai skanu