Grietinėje troškinti kalmarai

Jūros gėrybės 1 comment

Grietinėje troškinti kalmarai

2.0 from 1 vote
Course: Jūros gėrybėsDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo1/2 stiklinės 1/2

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Petražolės ryšulėlis

  • Svogūnai3 vnt 3

  • Grietinė1 stiklinė 1

  • Sviestas100 g 100

  • Kalmarai800 g 800

Gaminimo eiga

  • Šiaudeliais supjaustyti virtus kalmarus
  • Juos pabarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose
  • Apkepti svieste iki kol įgaus gražią geltona spalvą Kalmarus perdėti į indą, kuriame troškinsite, o į keptuvę dėti pusgriežinėliais supjaustytus svogūnus ir juos kepti
  • Pakepintais svogūnais užpilti kalmarus
  • Ant viršaus pilti grietinę, vandenį ir dar truputi pasūdyti
  •   Troškinti apie 30 min

One Comment

  1. nieko ypatingo

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*