Grietinėje troškinta žuvis
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Miltai – 3-4 šaukštai 3-4
Grietinėlė – 400 ml 400
Pipirai pagal skonį –
Morkos – 5 vnt 5
Prieskoniai pagal skonį –
Svogūnai – 5 vnt 5
Citrinų sultys – 1-2 šaukštai 1-2
Žuvies filė – 800 g 800
Gaminimo eiga
- Žuvies file supjaustyti gabaliukais, pagardinti druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais, apšlastyti citrinos sultimis
- Gabaliukus apvalioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių
- Morkas sutarkuoti, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais
- Svogūnus apkepti, kol suminkštės, suberti morkas ir viską kartu apkepti
- Pagardinti druska, pipirais
- Ant viršaus sudėti žuvį, supilti grietinėlę ir patroškinti apie 10min
Seip receptas geras. Bet nesuprantu kaip grietinele gali but neriebi?