Grietinėje troškinta žuvis

Žuvies patiekalai 1 comment

Grietinėje troškinta žuvis

4.0 from 1 vote
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai3-4 šaukštai 3-4

  • Grietinėlė400 ml 400

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos5 vnt 5

  • Prieskoniai pagal skonį

  • Svogūnai5 vnt 5

  • Citrinų sultys1-2 šaukštai 1-2

  • Žuvies filė800 g 800

Gaminimo eiga

  • Žuvies file supjaustyti gabaliukais, pagardinti druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais, apšlastyti citrinos sultimis
  • Gabaliukus apvalioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių
  • Morkas sutarkuoti, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais
  • Svogūnus apkepti, kol suminkštės, suberti morkas ir viską kartu apkepti
  • Pagardinti druska, pipirais
  • Ant viršaus sudėti žuvį, supilti grietinėlę ir patroškinti apie 10min

One Comment

  1. Seip receptas geras. Bet nesuprantu kaip grietinele gali but neriebi?

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*