Grietinėje troškinta žuvis

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Grietinėje troškinta žuvis – lengvas pagrindinis patiekalas su žuvies file, druska, pipirais, citrinų sultimis, grietinėle ir šviežiomis daržovėmis. Gaminamas per 40 minučių.

Grietinėje troškinta žuvis

0.0 from 0 votes
Course: Pagrindiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Ruošimo laikas

30

minutes
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Citrinų sultys1-2 šaukštai 1-2

  • Druska: pagal skonį

  • Grietinėlė400 ml 400

  • Miltai3-4 šaukštai 3-4

  • Morkos5 vnt 5

  • Pipirai: pagal skonį

  • Prieskoniai: pagal skonį

  • Svogūnai5 vnt 5

  • Žuvies filė800 g 800

Gaminimo eiga

  • Žuvies file supjaustyti gabaliukais, pagardinti druska, pipirais, mėgiamais prieskoniais, apšlastyti citrinos sultimis.
  • Gabaliukus apvolioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių. Morkas sutarkuoti, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.
  • Svogūnus apkepti, kol suminkštės, suberti morkas ir viską kartu apkepti.
  • Pagardinti druska, pipirais. Ant viršaus sudėti žuvį, supilti grietinėlę ir patroškinti apie 10min.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*