Greitai išverdama sūrio sriuba
Cooking time
25
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Vanduo – 1,25 l 1,25
Miltai – 40 g 40
Fermentinis sūris – 60 g 60
Sviestas – 40 g 40
Svogūnų laiškai truputis –
Makaronai – 30-40 g 30-40
Sultinio kubeliai – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Miltai svieste kepinamo, kol pagelsta, tada įpilama mėsos sultinio, pagaminto iš kubelio, ir užvirinama
- Makaronai išverdami pasūdytame vandenyje ir nusunkiami
- Jie sudedami į sultinį ir pakaitinama
- Į paruoštą sriubą suberiamas tarkuotas sūris ir smulkiai kapoti svogūnų laiškai
- Sriuba valgoma karšta
Labai greita ir nesudetinga
Butinai pabandisiu
Labai skanu…
pabandysiu