Gaivinantis tortas su migdolais

Tortai 0 comments

Gaivinantis tortas su migdolais

0.0 from 0 votes
Course: TortaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Želatina4-5 šaukštai 4-5

  • Kondensuotas pienas1/2 indelio 1/2

  • Apelsinai2-3 vnt 2-3

  • Migdolai1-2 stiklinės 1-2

  • Žele4 pakeliai 4

Gaminimo eiga

  • Želatiną išbrinkinti nedideliame kiekyje šalto vandens
  • Želė ruošiam, kaip nurodyta ant pakelio ir pradedam stingdinti (kad būtų tąsi)
  • Į pusę litro verdančio vandens supilam didesnę pusę želatinos ir kondensuotą pieną
  • Likusią supilame per pusę į geltoną ir žalią želė
  • Į forma pilame žalią želė, išdėliojame migdolus (galima bet kokį ornamentą) ir leidžiame sustingti
  • Kai sustings, pilame baltąjį sluoksnį
  • Sustingus šiam sluoksniui, dėliojame apelsinų ar mandarinų skilteles ir užpilame geltoną želė
  • Išėmus iš formos, galima išpjaustyti eglutės formą, o nuopjovas sudėti kubeliais į taurę ir papuošti grietinėle ar dar kuo nors

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*