Gaivinančios salotos

Salotos, garnyrai 0 comments

Gaivinančios salotos

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolės

  • Majonezas75 g 75

  • Krapai2 šaukštai 2

  • Kopūstas1 vnt 1

  • Pieniškos dešrelės300 g 300

  • Raudinieji pipirai3 vnt 3

  • Marinuoti žirneliai0,5 l 0,5

  • Gelsvės lapai2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Dešreles supjaustyti kubeliais ir pakepinti nedideliame aliejaus kiekyje
  • Kol auš, griežinėliais (išėmus sėklides) supjaustyti pipirus, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę ar supjaustyti smulkiais, šiaudeliais
  • Prieskoninių daržovių lapus smulkiai supjaustyti
  • Viską sumaišyti su majonezu
  • Šios salotos karštą vasaros dieną labai tinka prie virtų ar pakepintų bulvių, užgeriant kefyru ar rūgusiu pienu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*