Fondiu

Karšti patiekalai, Pieno patiekalai 0 comments

Šveicariškas sūrio fondiu.

Fondiu

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Pieno patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Česnakas1 skiltelė 1

  • Pipirai truputis

  • Duona truputis

  • Degtinė100 g 100

  • Muskatas truputis

  • Baltasis vynas50 g 50

  • šveicariškas sūris750 g 750

Gaminimo eiga

  • Molinio puodo dugną gerai įtrinti česnaku, supilt vyną, sudėti plonomis juostelėmis supjaustytą sūrį
  • Įberti truputį pipirų ir tarkuoto muskato
  • Molinį puodą padėti ant elektrinės viryklės
  • Virti ant nekarštos viryklės, visą laiką maišant mentele, kol masė suskystės; tada supilti vyšninę degtinę
  • Patiekalas valgomas karštas, mirkant jame pasmeigtus ant šakutės duonos kubelius

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*