Faršu įdaryti svogūnai

Karšti patiekalai, Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai 1 comment

Faršu įdaryti svogūnai

0.0 from 1 vote
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Grietinėlė2 šaukštai 2

  • Pipirai truputis

  • Svogūnai8 vnt 8

  • Sviestas3 šaukštai 3

  • Malti džiūvėsėliai3 šaukštai 3

  • Sultinys1 stiklinė 1

  • Faršas250 g 250

Gaminimo eiga

  • Svogūnus apvirti kiek pasūdytame vandenyje ir išimti šerdis
  • Faršą sumaišyti su sultinyje išmirkytais džiūvėsėliais, 1 šaukštu ištirpintu sviestu ir grietinėle
  • Išminkyti ir pagardinti
  • Svogūnus prikimšti įdaro ir sudėti į sviestu išteptą keptuvą
  • Ant kiekvieno uždėti po sviesto gabalėlį, apibarstyti maltais džiūvėsėliais
  • Į keptuvą įpilti svogūnų nuoviro
  • Kepti 40-45 minutes, kol svogūnai apsitrauks rusva plutele
  • Galima į skysti įberti miltų, įdėti grietinės ir pagardinti aštriu padažu
  • Patiekti su virtais ryžiais arba bulvėmis

One Comment

  1. bireta

    manau kad skanu,bandysiu…

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*