Faršo, silkės ir bulvių apkepas.
Cooking time
0
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska Pagal skonį –
Svogūnas – 1 vnt 1
Kiaušiniai – 2 2
Pipirai Pagal skonį –
Grietinė Stiklinė –
Sviestas – 2 šaukštai 2
Bulvės – 5-6 vnt 5-6
Malti džiūvėsėliai – 1 šaukštas 1
Faršas – 500 g 500
Silkė – 1 vnt 1
tarkuotas sūris –
Gaminimo eiga
- Faršą sumaišyti su kapota arba smulkinta silke, svogūnu ir bulvėmis
- Įdėkite kiaušinius, grietinę, pagardinkite druska ir pipirais
- Viską gerai išminkę, sukrėskite į išteptą formą
- Apibarstykite tarkuoto sūrio ir maltų džiūvėsėlių mišiniu, ant viršaus uždėkite sviesto gabaliukų
- Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, kol apkepas iškeps ir apsitrauks rusva plutele
- Patiekite karštą su troškintomis daržovėmis ir grietinės arba pomidorų padažu, šviežių daržovių salotomis