Faršo, silkės ir bulvių apkepas.

Apkepai 0 comments

Faršo, silkės ir bulvių apkepas.

1.0 from 1 vote
Course: ApkepaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

0

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Kiaušiniai2 2

  • Pipirai Pagal skonį

  • Grietinė Stiklinė

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Bulvės5-6 vnt 5-6

  • Malti džiūvėsėliai1 šaukštas 1

  • Faršas500 g 500

  • Silkė1 vnt 1

  • tarkuotas sūris

Gaminimo eiga

  • Faršą sumaišyti su kapota arba smulkinta silke, svogūnu ir bulvėmis
  • Įdėkite kiaušinius, grietinę, pagardinkite druska ir pipirais
  • Viską gerai išminkę, sukrėskite į išteptą formą
  • Apibarstykite tarkuoto sūrio ir maltų džiūvėsėlių mišiniu, ant viršaus uždėkite sviesto gabaliukų
  • Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, kol apkepas iškeps ir apsitrauks rusva plutele
  • Patiekite karštą su troškintomis daržovėmis ir grietinės arba pomidorų padažu, šviežių daržovių salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*