Greitai pagaminamas skanus padažas, puikiai tinkantis patiekti su makaronais.
Faršo padažas
Cooking time
15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska Pagal skonį –
Svogūnas – 1 vnt 1
Vanduo Stiklinė –
Miltai – 1 šaukštelis 1
Pipirai Pagal skonį –
Grietinė – 2 2
Žalumynai Pagal skonį –
Faršas – 250 g 250
margarinas arba kt. riebalai 1 šaukštas –
pomidorų tyrė (nebūtina) Pusė stiklinės –
Gaminimo eiga
- Riebalus ištirpinkite keptuvėje arba nedideliame puode, sudėkite kapotą svogūną, faršą ir maišant šildykite, kol mėsa pašviesės
- Tada įberkite miltų, įpilkite vandens, pridėkite grietinės ir maišant dar pavirinkite kelias minutes
- Pagardinkite ir karštą patiekite ant stalo
- Faršo padažą galima pagaminti ir iš nesuvartotos virtos arba keptos mėsos, sumalus ją mėsmale arba sukapojus peiliu