Faršo padažas

Padažai 0 comments

Greitai pagaminamas skanus padažas, puikiai tinkantis patiekti su makaronais.

Faršo padažas

1.0 from 3 votes
Course: PadažaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Vanduo Stiklinė

  • Miltai1 šaukštelis 1

  • Pipirai Pagal skonį

  • Grietinė2 2

  • Žalumynai Pagal skonį

  • Faršas250 g 250

  • margarinas arba kt. riebalai 1 šaukštas

  • pomidorų tyrė (nebūtina) Pusė stiklinės

Gaminimo eiga

  • Riebalus ištirpinkite keptuvėje arba nedideliame puode, sudėkite kapotą svogūną, faršą ir maišant šildykite, kol mėsa pašviesės
  • Tada įberkite miltų, įpilkite vandens, pridėkite grietinės ir maišant dar pavirinkite kelias minutes
  • Pagardinkite ir karštą patiekite ant stalo
  • Faršo padažą galima pagaminti ir iš nesuvartotos virtos arba keptos mėsos, sumalus ją mėsmale arba sukapojus peiliu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*