Faršo ir sūrio vyniotinis

Apkepai 0 comments

Faršo ir sūrio vyniotinis

0.0 from 0 votes
Course: ApkepaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Kiaušiniai1 1

  • Pipirai Pagal skonį

  • Pienas Pusė stiklinės

  • Sviestas1 1

  • Faršas500 g 500

  • Lydytas sūris Pagal skonį

  • tarkuoti krienai2 šaukštai 2

  • senas batonas2 2

  • tarkuoti salierai1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Faršą sumaišykite su piene išmirkytu batonu, kiaušiniu, kapotu svogūnu bei kitais prieskoniais ir gerai išminkykite
  • Iš masės padarykite vyniotinį, įdėkite jį į keptuvą, aptepkite sviestu ir kepkite vieną valandą 175-180°C temperatūroje, kas 10 minučių laistant vandeniu arba atsiradusiomis sultimis
  • Paskui ant vyniotinio uždėkite sūrio griežinėlių ir laikykite orkaitėje, kol sūris išsilydys ir pagels
  • Skystį, kuriame kepė vyniotinis, duokite vietoj padažo
  • Į jį dar galima pridėti pomidorų tyrės ir pavirinti
  • Patiekite su virtomis arba apkepintomis bulvėmis, troškintomis daržovėmis ir šviežių daržovių salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*