Faršo ir makaronų apkepas.

Apkepai 0 comments

Faršo ir makaronų apkepas.

0.0 from 0 votes
Course: ApkepaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

0

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Pipirai Pagal skonį

  • Pienas1/2 stiklinės 1/2

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Makaronai200 g 200

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Malti džiūvėsėliai2 šaukštai 2

  • Faršas500 g 500

  • Mairūnas Truputis

  • Pomidorų tyrė3 šaukštai 3

  • svogūnai (dideli) 2 vnt.

  • tarkuotas sūris

  • vanduo arba sultinys. 1/2 stiklinės

Gaminimo eiga

  • Faršą sumaišykite su tarkuotu sūriu, pomidorų tyre, sultiniu, vandenyje išmirkytais džiūvėsėliais, prieskoniais, grietine ir gerai išminkykite
  • Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje
  • Paskui iškrėskite į sietą ir nuvarvinkite
  • Sumaišykite su pienu kiaušiniu ir sūriu
  • Faršą ir makaronus sudėkite į sviestu išteptą ugniai atsparų indą arba formą
  • Viršų apdėliokite sviesto gabalėliais ir apibarstykite maltais džiūvėsėliais
  • Kepkite 180 laipsnių temperatūroje, kol apkepas iškeps ir apsitrauks rusva plutele

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*