Faršo ir grybų vyniotinis

Grybų patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Faršo ir grybų vyniotinis

0.0 from 0 votes
Course: Grybų patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Miltai1 šaukštelis 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Sviestas2-3 šaukštai 2-3

  • Bulvės2-3 vnt 2-3

  • Sultinys1/2 stiklinės 1/2

  • Faršas500 g 500

  • Petražolės šaknys vienos

  • Kvapieji pipirai pagal skonį

  • troškinti grybai1 stiklinė 1

Gaminimo eiga

  • Sultinio galima pakeisti pienu, o sviestą – grietine
  • Faršą sumaišyti su druska, prieskoniais, grūstomis bulvėmis, kiaušiniu, susmulkintu svogūnu, petražole, grybais, įpilti skysčio, išminkyti ir iš masės padaryti vyniotinį
  • Jį įdėti į keptuvą, aptepti sviestu arba grietine ir kepti 1 valandą, kas 10 minučių palaistant vandeniu arba sultiniu
  • Skystį, kuriame kepė vyniotinis, tiekti vietoj padažo
  • Į jį dar galima įdėti šaltame vandenyje išplaktų miltų ir pavirinti
  • Vyniotinį patiekti supjaustytą plonais griežinėliais su keptomis bulvėmis ir morkų salotomis, svieste troškintų kopūstų ir agurkų salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*