Faršo ir daržovių apkepas
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Vanduo – 1/2 stiklinės 1/2
Kiaušiniai – 3 vnt 3
Pipirai pagal skonį –
Pienas – 2 stiklinės 2
Morkos – 3-4 vnt 3-4
Svogūnai – 1 vnt 1
Fermentinis sūris – 3 šaukštai 3
Sviestas – 2 šaukštai 2
Bulvės – 5 vnt 5
Riebalai kepimui –
Faršas – 500 g 500
Pyragas – 1 riekė 1
Konservuoti žirneliai – 1 stiklinė 1
Gaminimo eiga
- Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu, vandenyje išmirkytu pyragu, prieskoniais ir išminkyti
- Iš masės padaryti mažus kukulius ir juos apkepinti iš visų pusių
- Į sviestu išteptą formą dėti sluoksnį bulvių, supjaustytų kubeliais, ant jų sudėti kukulius, o ant viršaus bulves su žirneliais
- Kiaušinius išplakti su pienu arba skysčiu nuo žirnelių ir užpilti ant apkepo
- Viską apibarstyti tarkuotu sūriu ir apdėlioti sviesto gabalėliais
- Kepti 200C temperatūroje 30-40 minučių, kol kiaušinis sutirštės ir apkepas iškeps
- Patiekti su salotų lapelių, agurkų arba burokėlių salotomis
labai greitai ir lengvai paruošiamas skanus apkepas. kątik iškepiau 🙂 rekomenduoju pabandyti. reikės įtraukti į skaniausių sąrašą. ačiū už receptą:)