Faršas, keptas su pomidorais

Apkepai 0 comments

Faršas, keptas su pomidorais

0.0 from 0 votes
Course: ApkepaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Pipirai Pagal skonį

  • Pomidorai4 vnt 4

  • Margarinas3 šaukštai 3

  • Faršas500 g 500

  • Kilkės6 vnt 6

  • Virtos bulvės3 vnt 3

  • tarkuotas sūris6 šaukštai 6

  • didelis svogūnas1 vnt 1

  • kilkių sūrymas Šiek tiek

Gaminimo eiga

  • Faršą sumaišykite su kapotu svogūnu
  • Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite ant sviestu patepto ugniai atsparaus indo arba formos dugno
  • Ant jų uždėkite mažais gabalėliais supjaustytą kilkę, ant viršaus – druska ir pipirais pagardintą faršą
  • Ant faršo sudėliokite pomidorų griežinėlius, juos apišlakstykite kilkių sūrymu, apibarstykite tarkuotu sūriu arba maltais džiūvėsėliais ir ant viršaus uždėkite margarino gabalėlių
  • Uždengus kepkite orkaitėje 225°C temperatūroje, kol mėsa iškeps, o sūris išsilydys ir šiek tiek paraus (15-20 minučių)
  • Patiekite su virtomis bulvėmis arba bulvių koše, troškintomis daržovėmis, šviežių daržovių salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*