Egzotiška vištiena
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Razinos – 100 g 100
Apelsinai – 4 vnt 4
Obuoliai – 2 vnt 2
Kiviai – 2 vnt 2
Obuolių sultys – 2 stiklinės 2
viščiukų ketverčiai – 4 vnt 4
Gaminimo eiga
- Viščiuko ketvirčius įtrinkite prieskoniais ir apie valandą laikykite šaltai
- Paskui apie 1 val
- kepkite orkaitėje, vis pašlakstydami puse obuolių sulčių ir iš mėsos išsiskyrusiu skysčiu
- Vištienai iškepus išimkite kaulus, o mėsą supjaustykite ir sudėkite į puodą
- Apelsinus, citrinas ir obuolius nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite (kivį nulupkite neplikytą), supjaustykite ir su razinomis sudėkite ant vištienos
- Į puodą suberkite sutarkuotas apelsinų ir citrinų žieveles
- Vištieną užpilkite likusiomis obuolių sultimis ir šiek tiek pakaitinkite