Dilgelių sriuba – kremas

Sriubos 0 comments

Dilgelių sriuba – kremas

0.0 from 0 votes
Course: SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai3 šaukštai 3

  • Balta duona kelios paskrudintos riekelės

  • Sviestas3 šaukštai 3

  • Dilgėlės500 g 500

Gaminimo eiga

  • Dilgėlių lapus perrenkame, sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, paverdame 10 min
  • , išgriebiame, nuvarviname ir sutriname plakikliu arba pertriname per sietelį
  • Keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame miltus, pakepiname, atskiedžiame dilgėlių nuoviru ir supilame į sriubą
  • Verdame 5-10 min
  • Tiekiame su paskrudintos baltos duonos riekelėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*