Didžkukuliai (cepelinai)

Įvairūs patiekalai, Karšti patiekalai, Bulvių patiekalai 0 comments

Didžkukuliai (cepelinai)

0.0 from 1 vote
Course: Bulvių patiekalai, Įvairūs patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Pipirai truputis

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Bulvės2 kg 2

  • Mėsa400 g 400

  • Lašinukai80 g 80

Gaminimo eiga

  • Trečdalis bulvių išverdama neluptų, po to nulupamos, ataušinamos ir sumalamos
  • Žalios bulvės nulupamos, sutarkuojamos, nusunkiamos, pridedama virtų bulvių, pasūdoma ir išminkoma
  • Mėsos įdaras: mėsa sumalama, pridedama pakepintų svogūnų, pipirų, druskos, šalto vandens ir išminkoma
  • Bulvių masė suskirstoma gabalėliais, ant delno išplojami paplotėliai, dedama įdaro
  • Tada padaromi apvalūs ar pailgi kukuliai
  • Jie dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir verdami puse valandos
  • Patiekiami su smulkiai pjaustytais spirgintais lašinukais su svogūnais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*