Dešrelės su troškintais kopūstais

Karšti patiekalai 0 comments

Dešrelės su troškintais kopūstais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Obuoliai1 vnt 1

  • Baltas vynas100 g 100

  • Rūkyta šoninė70 g 70

  • Dešrelės300 g 300

  • švieži kopūstai300 g 300

Gaminimo eiga

  • Prieš kepimą kopūstus apibarstykite druska ir stipriai sugrūskite, kad išsiskirtų sultys
  • Paruoštas dešreles lėtai apkepkite aliejuje
  • Kubeliais supjaustytą šoninę pakepinkite, įberkite supjaustytą kubeliais svogūną
  • Kai svogūnas suminkštės, suberkite pjaustytus kopūstus
  • Patroškinę įpilkite vyno, suminkštėjus kopūstams sukrėskite šiaudeliais pjaustytus obuolius ir troškinkite, kol išgaruos skystis
  •  

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*