"Deginantis žaibas"

Mėsos patiekalai, Karšti patiekalai, Daržovių patiekalai, Įvairūs patiekalai 1 comment

Virti lašinukai su bulvių ir obuolių koše pagal olandišką receptą.

"Deginantis žaibas"

0.0 from 1 vote
Difficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

25

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Vanduo0,5 l 0,5

  • Obuoliai1 kg 1

  • Bulvės1,5 kg 1,5

  • Lašinukai500 g 500

Gaminimo eiga

  • Lašinukus (pasūdytus, liesus) 30 min
  • virti vandenyje ant vidutinės ugnies, po to sudėti gabaliukais supjaustytas nuluptas bulves, į 4 dalis supjaustytus obuolius ir virti dar 30 min
  • Lašinius išgriebti, o bulves ir obuolius tame pačiame puode sugrūsti į košę, įpylus, jei reikia, truputį verdančio vandens
  • Paragauti, ar netrūksta prieskonių
  • Lašinukus supjaustyti juostelėmis, sudėti ant košės ir tiekti į stalą

One Comment

  1. Ne virėjas

    Termino “Liesi lašinukai” dar neteko girdėti….

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*