Vaikams nuo 6 mėnesių.
Daržovių tyrė su kepenimis
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Šviežias kepenis išmirkyti švariame vandenyje, kad neliktų kraujo, nulupti plėvelę, supjaustyti skersai audinio, išpjauti kanalus ir greit apkepinti įkaitintame svieste uždengtame inde
- Kai kepenys apkeps įpilti truputį vandens ir neriebaus sultinio
- Indą 5-10 minučių pastatyti į orkaitę
- Galima gerai ištroškinti svieste, į kepenys įdėjus 5 g
- svogūnų
- Daržoves (bulves ir morkas) išvirti garuose, nuvalyti, pertrinti per rėtį kartu su mėsmale sumaltomis kepenimis
- Tyrę praskiesti karštu sultiniu, pasūdyti, išplakti ir pastačius ant silpnos ugnies, palaikyti kol pradės garuoti
- Į išvirusią tyrę įdėti pusę arbatinio šaukštelio sviesto (4-5g
- )
- Porcija – 200 g