Daržovių sriuba su lašinukais

Karšti patiekalai, Sriubos, Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai 1 comment

Sriubos – vienas iš sveikiausių maisto patiekalų, kurias nesunku paruošti. Sriubas sveika valgyti dėl skrandžio ir žarnyno. Visai kitokia savijauta suvalgius karštos, skanios sriubos.

Daržovių sriuba su lašinukais

3.0 from 1 vote
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos1 vnt 1

  • Petražolės truputis

  • Svogūnai1/2 vnt 1/2

  • Krapai truputis

  • Bulvės2 vnt 2

  • Vištienos sultinys1 kubelis 1

  • Raudonoji paprika1/2 vnt 1/2

  • Lauro lapai1-2 vnt 1-2

  • Bazilikas truputis

  • Marinuoti žirneliai2 šaukštai 2

  • Pekino kopūstai2 vnt 2

  • vakuotu grybu{kas megsta ir pagal skoni} pagal skonį

  • rūkyti lašinukai50 g 50

Gaminimo eiga

  • Vietoj lašinukų galima naudoti rūkytą šoninę
  • Visas daržoves supjaustyti kubeliais
  • Juostelėmis supjaustyti šoninę arba rūkytus lašinukus
  • Sutarkuotą morka ir svogūnus pakepti įkaitusiame aliejuje, kol apskrus
  • Viską suberti į pavirusį vandenį su sultiniu
  • Virti kol suminkštės daržovės, suberti prieskonius, krapus, baziliką, petražoles, lauro lapus, pipirus ir druska pagal skonį
  • Sriubai išvirus, pagardinti grietine
  • Valgyti su duona ar batonu
  • Skanaus!

One Comment

  1. Gensar

    gal ir skanu?

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*