Sriubos – vienas iš sveikiausių maisto patiekalų, kurias nesunku paruošti. Sriubas sveika valgyti dėl skrandžio ir žarnyno. Visai kitokia savijauta suvalgius karštos, skanios sriubos.
Daržovių sriuba su lašinukais
Cooking time
20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Morkos – 1 vnt 1
Petražolės truputis –
Svogūnai – 1/2 vnt 1/2
Krapai truputis –
Bulvės – 2 vnt 2
Vištienos sultinys – 1 kubelis 1
Raudonoji paprika – 1/2 vnt 1/2
Lauro lapai – 1-2 vnt 1-2
Bazilikas truputis –
Marinuoti žirneliai – 2 šaukštai 2
Pekino kopūstai – 2 vnt 2
vakuotu grybu{kas megsta ir pagal skoni} pagal skonį –
rūkyti lašinukai – 50 g 50
Gaminimo eiga
- Vietoj lašinukų galima naudoti rūkytą šoninę
- Visas daržoves supjaustyti kubeliais
- Juostelėmis supjaustyti šoninę arba rūkytus lašinukus
- Sutarkuotą morka ir svogūnus pakepti įkaitusiame aliejuje, kol apskrus
- Viską suberti į pavirusį vandenį su sultiniu
- Virti kol suminkštės daržovės, suberti prieskonius, krapus, baziliką, petražoles, lauro lapus, pipirus ir druska pagal skonį
- Sriubai išvirus, pagardinti grietine
- Valgyti su duona ar batonu
- Skanaus!
gal ir skanu?