Daržovių sriuba su jautiena

Sriubos 0 comments

Daržovių sriuba su jautiena

0.0 from 0 votes
Course: SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Ryžiai10 g 10

  • Kiaušiniai1/2 vnt 1/2

  • Morkos50 g 50

  • Petražolės2 šaukštai 2

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Pomidorų padažas1 šaukštas 1

  • Porai gabalėlis

  • Vyno actas šlakelis (3 %)

  • Burokėliai100 g 100

  • Kopūstai60 g 60

  • Pomidoru sultys2 šaukštai 2

  • Malta jautiena60 g 60

Gaminimo eiga

  • Kukulaičiams: 60g maltos jautienos 10g virtų ryžių gabalėlis poro 0,5 kiaušinio 2 šaukštai pomidorų sulčių 2 šaukštai smulkintų petražolių pagal skonį druskos ir maltų juodųjų pipirų
  • Maltą mėsą sumaišykite su virtais ryžiais ir smulkintais porais, įmuškite kiaušinį, supilkite pomidorų sultis, suberkite petražoles, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais
  • Iš gautos masės suformuokite graikinių riešutų dydžio kukulaičius
  • Puode užvirkite litrą vandens
  • Sudėkite kukulaičius ir virkite 20 minučių
  • Suberkite kubeliais pjaustytus burokėlius, smulkintus kopūstus bei porą, tarkuotas morkas ir virkite apie 10 minučių
  • Sukrėskite pomidorų padažą, supilkite actą, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, smulkintomis petražolėmis ir pakaitinkite, kol užvirs
  • Sriubą išpilstykite į dubenėlius, paskaninkite šaukštu grietinės
  • Tiekite su orkaitėje keptų neluptų bulvių puselėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*