Daržovių ir mėsos troškinys su kava (ragu)

Karšti patiekalai, Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškiniai 0 comments

Daržovių ir mėsos troškinys su kava (ragu)

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus truputis

  • Vanduo stiklinė

  • Miltai šaukštas

  • Morkos4 vnt 4

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Grietinė100-150 g 100-150

  • Jautiena400 g 400

  • Žalumynai apibarstymui

  • Riebalai50 g 50

  • Kava stiklinė (stiprios)

  • Džiovintos slyvos10-15 vnt 10-15

  • ankštinės pupelės200 g 200

Gaminimo eiga

  • Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti 2 cm kubeliais, apkepinti troškintuve įkaitintuose riebaluose ir apibarstyti druska
  • Kartu pakepinti žiedais supjaustytus svogūnus, supilti kavą
  • Troškinti ant mažos ugnies
  • Baigiant troškinti, sudėti pusiau arba į keturias dalis perpjautas morkas ir nuplautas slyvas
  • Po kelių minučių sudėti supjaustytas ankštines pupeles ir įpilti šiek tiek karšto vandens
  • Dar patroškinti ant mažos ugnies
  • Prižiūrėti mėsą, kad neprisviltų
  • Sudėti grietinėje išplaktus miltus, apibarstyti žalumynais
  • Valgį ant stalo tiekti troškintuve
  • Patiekti su virtomis bulvėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*