Daržovių ir mėsos salotos su padažu

Salotos, garnyrai 0 comments

Daržovių ir mėsos salotos su padažu

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska1/2 šaukštelio 1/2

  • Fermentinis sūris50 g 50

  • Malti juodieji pipirai1/2 šaukštelio 1/2

  • Pomidorai2 vnt 2

  • Medus2 šaukštai 2

  • Salotos1 gūžė 1

  • Apelsinų sultys120 g 120

  • Rukytas kumpis150 g 150

  • Agurkai1 vnt 1

  • Alyvų aliejus1 šaukštas 1

  • Salierų kotai2 vnt 2

  • Raudonieji svogūnai1 vnt 1

  • Kalakutiena150 g 150

  • Raudono vyno actas50 g 50

  • Baltos duonos skrebučiai150 g 150

Gaminimo eiga

  • Padažui: apelsinų sultys, raudonojo vyno acto, medaus, alyvų aliejaus, druskos, maltų juodųjų pipirų
  • Visus padažui skirtus produktus sudedame į dubenį ir suplakame plakikliu
  • Salotų lapus nuplauname, nuvarviname, suplėšome ir sudedame į didelę lėkštę
  • Kitus produktus eilėmis sudedame ant salotų
  • Tiekiame su paruoštu padažu
  • Pastabos: Daržoves pasirenkame pagal skonį
  • Į salotas galima įdėti 3 kietai virtus kiaušinius, supjaustytus skiltelėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*