Daržovių ir mėsos salotos su padažu
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska – 1/2 šaukštelio 1/2
Fermentinis sūris – 50 g 50
Malti juodieji pipirai – 1/2 šaukštelio 1/2
Pomidorai – 2 vnt 2
Medus – 2 šaukštai 2
Salotos – 1 gūžė 1
Apelsinų sultys – 120 g 120
Rukytas kumpis – 150 g 150
Agurkai – 1 vnt 1
Alyvų aliejus – 1 šaukštas 1
Salierų kotai – 2 vnt 2
Raudonieji svogūnai – 1 vnt 1
Kalakutiena – 150 g 150
Raudono vyno actas – 50 g 50
Baltos duonos skrebučiai – 150 g 150
Gaminimo eiga
- Padažui: apelsinų sultys, raudonojo vyno acto, medaus, alyvų aliejaus, druskos, maltų juodųjų pipirų
- Visus padažui skirtus produktus sudedame į dubenį ir suplakame plakikliu
- Salotų lapus nuplauname, nuvarviname, suplėšome ir sudedame į didelę lėkštę
- Kitus produktus eilėmis sudedame ant salotų
- Tiekiame su paruoštu padažu
- Pastabos: Daržoves pasirenkame pagal skonį
- Į salotas galima įdėti 3 kietai virtus kiaušinius, supjaustytus skiltelėmis