Daržovienė

Karšti patiekalai, Troškiniai 0 comments

Daržovienė

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Aviena500 g 500

  • Morkos200 g 200

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Pomidorai2 vnt 2

  • Pupelės100 g 100

  • Burokėliai100 g 100

  • Bulvės200 g 200

  • Prieskoninės daržovės100 g 100

  • Baravykai2 vnt 2

  • Taukai2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Pupeles išmirkyti, grybus išvirti
  • Smulkiai supjaustytą mėsą pakepinti riebaluose
  • Daržoves supjaustyti kubeliais, o baravykus – juostelėmis
  • Puode daržoves susluoksniuoti su mėsa, pasūdyti, užpilti grybų nuoviralu ir taukais, indą gerai uždengti ir troškinti, kol suminkštės
  • Baigiant troškinti, sudėti supjaustytus pomidorus ar pomidorų tyrę

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*