Daržovienė

Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, Sriubos 1 comment

Daržovienė

5.0 from 1 vote
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo1 l 1

  • Pienas1 l 1

  • Morkos2 vnt 2

  • Bulvės3 vnt 3

  • Konservuoti žalieji žirneliai1 stiklinė 1

  • žalieji žirneliai1 stiklinė 1

Gaminimo eiga

  • Nuskustos morkos supjaustomos nedideliais gabalėliais arba stambiai sutarkuojamos, sudedamos kartu su žirneliais į verdantį vandenį ir verdama, kol suminkštės
  • Tada sudedamos kubeliais supjaustytos bulvės, joms išvirus, užbalinama pienu, pasūdoma ir pakaitinama
  • Konservuoti žalieji žirneliai dedami bulvėms išvirus
  • Jei sriuba verdama pietums, į kiekvieną lėkštę įdedama po gabalėlį sviesto

One Comment

  1. Kotryna

    Labai skani sriuba 🙂

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*