Daniški pyragėliai su abrikosais

Desertai, saldumynai, Pyragai 0 comments

Daniški pyragėliai su abrikosais

0.0 from 0 votes
Course: Desertai, saldumynai, PyragaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Sviestas (minkštas arba išlydytas)

  • Cukraus pudra50 g 50

  • Migdolai (malti)

  • Romas10 ml 10

  • Sliuoksniuota bemielė tešla500 g 500

  • Konservuoti abrikosai20 puselių 20

  • Abrikosų marmeladas80 ml 80

  • Vanilės esencija1 lašelis 1

Gaminimo eiga

  • Kremui cukraus pudrą, sviestą, kiaušinius, romą, vanilės esenciją ir migdolus sumaišykite ir išplakite
  • Tešlą iškočiokite į 4 mm storio lakštą ir supjaustykite po truputėli kremo
  • Du, vienas prieš kitą esančius kampus užlenkite iki centro ir sulipinkite
  • Į gautą pintinėlę įdėkite dvi abrikoso pusele
  • Ištepkite plaktu kiaušiniu ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų tešla
  • Paskui vėl patepkite plaktu kiaušiniu ir įdėkite į iki 220 laipsnių C temperatūros įkaitintą orkaitę, kepkite 25-30 minučių
  • Baigdami kepti, temperatūrą sumažinkite iki 180*C Iškeptus pyragėlius patepkite karštu marmeladu, atvėsinkite ir tiekite

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*