Čirviniai blynai
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Ištirpdyti sviestą inde ir palaukti kol atvės
- Iš vandens, miltų ir vanilinio cukraus, paprasto cukraus, pieno ir kepimų miltelio sumaišyti vieną skystą masę
- Į bendrą masę supilti ištirpdytą sviestą
- Tešlą pilti į riebalais išteptą vaflinę ir kepti tol, kol jie pasidarys auksinės geltonos spalvos
- Valgyti skaniausia su uogiene, grietine arba uogiene ir grietine kartu
puiku
tragiskas receptas. sugadinti blynai nuo pat pirmo. tad idejau 2 kiausinius ir gavosi puikiai. niekada nekepkite cirviniu vafliu be kiausiniu! bus tik teslos gadinimas!
Mes kiaušinių nevalgome ir visada tiek paprastus, tiek čirvinius blynus kepame be jų. Skonis super ir niekas nesusigadina. Nežinau, kodėl tau, gabbuk, nesigavo.
aciu uz recepta, labai praverte =*
Man irgi be kiaušinių puikiai gavosi
Pritariu gabbuk – kiaušiniai tiesiog būtini. Be to, blynai labai riebūs kai tiek sviesto, tikrai galima jo mažiau dėti
Pritariu tai , kad kiausiniai gadina cirviniu blynu skoni kiausinis prideda minkstumo kur ir viska gadina, be kiausinio kurkas skaniau ir nera cia ko gincytis 🙂
Pritariu kritikai