Čili sriuba
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Petražolės – 50 g 50
Fermentinis sūris – 200 g 200
Malti juodieji pipirai pagal skonį –
Sviestas – 50-100 g 50-100
Batonas 1 –
Česnakai 1-2 –
Saldžioji paprika 1/2 –
Mėsos prieskoniai pagal skonį –
Konservuotos pupelės – 200 g 200
Aitriosios paprikos 3 –
Jautienos faršas – 0,5 kg 0,5
Aitriosios paprikos marinuotos 3 –
Savose sultyse konservuoti pomidorai – 200 g 200
Gaminimo eiga
- Į faršą sudėti 3/4 kapotų česnakų ir prieskonius ir viską kepinti kol išgaruos skystis
- Tuomet sudėti į puodą, sudėti konservuotus pomidorus, aštriąsias bei saldžiąsias paprikas ir troškinti ant vidutinės ugnies apie 15 min
- Sudėti pupeles ir dar patroškinti 5-10 min
- Sūrį ir petražoles dėti kai sriubą supilsite į lėkštes
- Batoną supjaustyti riekelėmis, aptepti sviestu sumaišytu su česnaku ir petražolėmis
- Kai apskrus uždėti sūrio ir dar pakepti
- Loading gallery media…
Esu valges sia sriuba, labai skanu, visiems rekomenduoju!
super sriubyte