Čili sriuba

Sriubos, Troškiniai 2 comments

Čili sriuba

5.0 from 4 votes
Course: Sriubos, TroškiniaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Petražolės50 g 50

  • Fermentinis sūris200 g 200

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Sviestas50-100 g 50-100

  • Batonas 1

  • Česnakai 1-2

  • Saldžioji paprika 1/2

  • Mėsos prieskoniai pagal skonį

  • Konservuotos pupelės200 g 200

  • Aitriosios paprikos 3

  • Jautienos faršas0,5 kg 0,5

  • Aitriosios paprikos marinuotos 3

  • Savose sultyse konservuoti pomidorai200 g 200

Gaminimo eiga

  • Į faršą sudėti 3/4 kapotų česnakų ir prieskonius ir viską kepinti kol išgaruos skystis
  • Tuomet sudėti į puodą, sudėti konservuotus pomidorus, aštriąsias bei saldžiąsias paprikas ir troškinti ant vidutinės ugnies apie 15 min
  • Sudėti pupeles ir dar patroškinti 5-10 min
  • Sūrį ir petražoles dėti kai sriubą supilsite į lėkštes
  • Batoną supjaustyti riekelėmis, aptepti sviestu sumaišytu su česnaku ir petražolėmis
  • Kai apskrus uždėti sūrio ir dar pakepti

2 Comments

  1. Valgytojas

    Esu valges sia sriuba, labai skanu, visiems rekomenduoju!

  2. Anonimas

    super sriubyte

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*