Cezario salotos II
Cooking time
4
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Pipirai pagal skonį –
Citrinų sultys – 2 šaukštai 2
Alyvuogių aliejus – 6 šaukštai 6
Vorčesterio padažas – 1 šaukštas 1
Parmezano sūris – 4 šaukštai 4
Česnakai – 2 skiltelės 2
Forminis batonas – 3 riekės 3
Traškios salotos – 1 galvutė 1
Gaminimo eiga
- Susmulkinkite česnaką, užpilkite alyvuogių aliejumi, išmaišykite ir palikite pastovėti 3-4 val
- Aliejų nupilkite
- 4 šaukštuose česnakinio aliejaus pakepkite batoną, prieš tai supjaustę jį 0,5-1 cm dydžio kubeliais, kol batonas pagels
- Iškepusį batoną suberkite ant popierinio rankšluosčio ar servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius
- Likusį česnakinį aliejų pagardinkite druska, pipirais, supilkite Vorčesterio padažą, citrinų sultis ir išmaišykite
- Įmuškite kiaušinius ir užpilą mikseryje išplakite iki vientisos masės arba gerai ištrinkite šakute
- Salotas suplėšykite rankomis stambiais gabalais
- Ant salotų užpilkite pusę užpilo, sudėkite pusę kiekio sūrio ir kepto batono kubelių, išmaišykite
- Patiekite salotinėje, prieš tai pabarstę likusiu sūriu, batono kubeliais ir užpylę likusiu užpilu