Cezario salotos II

Salotos, garnyrai 0 comments

Cezario salotos II

1.0 from 1 vote
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

4

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Citrinų sultys2 šaukštai 2

  • Alyvuogių aliejus6 šaukštai 6

  • Vorčesterio padažas1 šaukštas 1

  • Parmezano sūris4 šaukštai 4

  • Česnakai2 skiltelės 2

  • Forminis batonas3 riekės 3

  • Traškios salotos1 galvutė 1

Gaminimo eiga

  • Susmulkinkite česnaką, užpilkite alyvuogių aliejumi, išmaišykite ir palikite pastovėti 3-4 val
  • Aliejų nupilkite
  • 4 šaukštuose česnakinio aliejaus pakepkite batoną, prieš tai supjaustę jį 0,5-1 cm dydžio kubeliais, kol batonas pagels
  • Iškepusį batoną suberkite ant popierinio rankšluosčio ar servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius
  • Likusį česnakinį aliejų pagardinkite druska, pipirais, supilkite Vorčesterio padažą, citrinų sultis ir išmaišykite
  • Įmuškite kiaušinius ir užpilą mikseryje išplakite iki vientisos masės arba gerai ištrinkite šakute
  • Salotas suplėšykite rankomis stambiais gabalais
  • Ant salotų užpilkite pusę užpilo, sudėkite pusę kiekio sūrio ir kepto batono kubelių, išmaišykite
  • Patiekite salotinėje, prieš tai pabarstę likusiu sūriu, batono kubeliais ir užpylę likusiu užpilu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*