Tradicinių Lietuviškų čeburėkų receptas. Lauksim nuotraukų ir įvertinimų.
Čeburėkai
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Varškę, pieną, trynius, druską tarpusavyje sutriname, išmaišome ir suplakame
- Maišant masę, beriame miltus
- Beriame tiek kol bus galima pradėti minkyti tešlą
- Tešlą minkome poros milimetrų storio
- Išpjauname formas,dedame įdarą (tinka faršas, marinuoti kopūstai, varškė ir kiti įprastiniai čeburekų įdarai)
- Užlenkiame kampus ir verdame gerai įkaitintame aliejuje
- Receptuknyga
- lt patarimas – į aliejų įpilkite šaukštą degtinės arba įdėkite 3 skiltelės žalios bulvės, taip į čeburėkus prisigers mažiau aliejaus
- Skanaus!
Super! 🙂 Tikrai geriau nei Maximiniai, net nėra ką lygint.
puikumelis,daznai reiks kept.