Čeburėkai

Karšti patiekalai 2 comments

Tradicinių Lietuviškų čeburėkų receptas. Lauksim nuotraukų ir įvertinimų.

Čeburėkai

3.0 from 3 votes
Course: Karšti patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Varškė100 g 100

  • Miltai200 g 200

  • Pienas100 ml 100

  • Sviestas truputis

  • Kiaušinis2 tryniai 2

  • įdaras pasirinktinai

Gaminimo eiga

  • Varškę, pieną, trynius, druską tarpusavyje sutriname, išmaišome ir suplakame
  • Maišant masę, beriame miltus
  • Beriame tiek kol bus galima pradėti minkyti tešlą
  • Tešlą minkome poros milimetrų storio
  • Išpjauname formas,dedame įdarą (tinka faršas, marinuoti kopūstai, varškė ir kiti įprastiniai čeburekų įdarai)
  • Užlenkiame kampus ir verdame gerai įkaitintame aliejuje
  • Receptuknyga
  • lt patarimas – į aliejų įpilkite šaukštą degtinės arba įdėkite 3 skiltelės žalios bulvės, taip į čeburėkus prisigers mažiau aliejaus
  • Skanaus!

2 Comments

  1. Super! 🙂 Tikrai geriau nei Maximiniai, net nėra ką lygint.

  2. violeta

    puikumelis,daznai reiks kept.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*