Šios salotos puikiai tinka prie silkės ir žuvies patiekalų.
Burokėlių salotos su riešutais
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 2 šaukštai 2
Druska pagal skonį –
Svogūnas – 2 vnt 2
Pipirai pagal skonį –
Citrina – 1/2 vnt 1/2
Riešutai – 1/2 stiklinės 1/2
burokėlis – 1 vnt 1
Gaminimo eiga
- Burokėlio vidus išskobiamas, o kraštai išpjaustomi kampuotai
- Išskobtas minkštimas ir svogūnas smulkiai supjaustomi, riešutai – smulkiai sukapojami
- Ant burokėlių ir svogūno užpilama aliejaus, užbarstoma pipirų, druskos ir viskas sumaišoma
- Paruoštas mišinys sudedamas į išskobtą burokėlio vidų, apšlakstoma citrinos sultimis, užbarstomi riešutai