Burokėlių salotos

Daržovių patiekalai, Salotos, garnyrai 3 comments

Burokėlių salotos aštriau. Su krienais, gvazdikėliais ir citrina. Ne tik gurmanams.

Burokėlių salotos

2.7 from 7 votes
Course: Daržovių patiekalai, Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus10 g 10

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus5 g 5

  • Actas20 g 20

  • Pipirai pagal skonį

  • Citrinų žievelės1/2 g 1/2

  • Cinamonas pagal skonį

  • Krienai30 g 30

  • Burokėliai150 g 150

  • Lauro lapai pagal skonį

  • Gvazdikėliai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Neluptus burokėlius išverdame arba iškepame
  • Ataušiname, nulupame, supjaustome makaronais arba labai plonais griežinėliais, sudedame į emaliuota indą ir pabarstome trintais krienais
  • Marinatą verdame su cinamonu, gvazdikėliais, citrinos žievele, cukrumi, pipirais bei laurų lapeliais
  • Ataušiname, perkošiame ir užpilame ant burokėlių
  • Paliekame pastovėti 2-3 valandas
  • Prieš valgant užpilame alyvuogių aliejaus
  • Skanaus!

3 Comments

  1. LABAI SKANIAI IR GRAZIAI ATRODO

  2. Kas per marinatas? Kaip suprasti?

  3. Ingrida

    Aš irgi blemba nesuprantu kam tas marinatas???

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*