Burokėlių salotos aštriau. Su krienais, gvazdikėliais ir citrina. Ne tik gurmanams.
Burokėlių salotos
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Neluptus burokėlius išverdame arba iškepame
- Ataušiname, nulupame, supjaustome makaronais arba labai plonais griežinėliais, sudedame į emaliuota indą ir pabarstome trintais krienais
- Marinatą verdame su cinamonu, gvazdikėliais, citrinos žievele, cukrumi, pipirais bei laurų lapeliais
- Ataušiname, perkošiame ir užpilame ant burokėlių
- Paliekame pastovėti 2-3 valandas
- Prieš valgant užpilame alyvuogių aliejaus
- Skanaus!
LABAI SKANIAI IR GRAZIAI ATRODO
Kas per marinatas? Kaip suprasti?
Aš irgi blemba nesuprantu kam tas marinatas???