Bulvių virtiniai

Karšti patiekalai, Bulvių patiekalai, Miltiniai patiekalai 1 comment

Bulvių ir miltų virtinukai su muškatu.

Bulvių virtiniai

1.5 from 2 votes
Course: Bulvių patiekalai, Karšti patiekalai, Miltiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska1/2 šaukštelio 1/2

  • Česnakas1 skiltelė 1

  • Miltai250 g 250

  • Bulvės450 g 450

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Muskatas1/2 šaukštelio 1/2

Gaminimo eiga

  • Išvirkite bulves su lupenomis ir atvėsinkite
  • Kai atvės, nulupkite ir sumaigykite į bulvių košę
  • Sudėkite grūstą česnaką, suberkite druską, muškatą, įmuškite kiaušinį
  • Viską maišykite, kočiokite, po truputį berdami miltus
  • Užvirkite vandenį
  • Ant miltuoto stalo paruoškite virtinius (iškočiokite pailgą dešrą ir ją supjaustykite) ir juos sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį
  • Virkite, kol iškils į paviršių

One Comment

  1. raskila

    labai lengvai paruosiamas ir skanus

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*