Bulvių sriuba, balinta kefyra ar rūgusiu pienu

Sriubos 0 comments

Bulvių sriuba, balinta kefyra ar rūgusiu pienu

0.0 from 0 votes
Course: SriubosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai

  • Druska pagal skonį

  • Morkos1 vnt 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Kefyras0,5 l 0,5

  • Pomidorų padažas1 šaukštas 1

  • Margarinas50 g 50

  • Bulvės2-3 vnt 2-3

  • Salieras gabelėlis

Gaminimo eiga

  • Į ištirpintą sviestą arba margariną sudedamos susmulkintos daržovės, įpilama 0,5l vandens arba sultinio ir troškinama, kol daržovės suminkštės
  • Tada jos sutrinamos, įdedama aštraus pomidorų padažo, užbalinama kefyru arba rūgusiu pienu, atskiestu su trupučiu pašildyto virinto vandens, pasūdomą, užbarstoma susmulkintų petražolių lapelių

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*