Bulvių sriuba, balinta kefyra ar rūgusiu pienu
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Petražolių lapeliai –
Druska pagal skonį –
Morkos – 1 vnt 1
Svogūnai – 1 vnt 1
Kefyras – 0,5 l 0,5
Pomidorų padažas – 1 šaukštas 1
Margarinas – 50 g 50
Bulvės – 2-3 vnt 2-3
Salieras gabelėlis –
Gaminimo eiga
- Į ištirpintą sviestą arba margariną sudedamos susmulkintos daržovės, įpilama 0,5l vandens arba sultinio ir troškinama, kol daržovės suminkštės
- Tada jos sutrinamos, įdedama aštraus pomidorų padažo, užbalinama kefyru arba rūgusiu pienu, atskiestu su trupučiu pašildyto virinto vandens, pasūdomą, užbarstoma susmulkintų petražolių lapelių