Bulvių, mėsos ir pievagryvių apkepas
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 4 vnt 4
Pipirai pagal skonį –
Svogūnai – 1 vnt 1
Fermentinis sūris – 250 g 250
Grietinė – 0,5 stiklinės 0,5
Pievagrybiai – 100 g 100
Bulvės – 1 kg 1
Šoninė – 250 g 250
Dešra – 250 g 250
Gaminimo eiga
- Bulves išvirti su lupenomis
- Kai išvirs, nulupti ir supjaustyti griežinėliais
- Pakepinti šoninę, sudėti dešrą ir svogūnus
- Atskirai iškepti pievagrybius
- Į kepimo skardą sudėti šoninę, bulves, kietai virtus kiaušinius, dešrą ir grybus, apipilti grietine, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti