Bulvių, mėsos ir pievagryvių apkepas

Apkepai 0 comments

Bulvių, mėsos ir pievagryvių apkepas

0.0 from 0 votes
Course: ApkepaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai4 vnt 4

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Fermentinis sūris250 g 250

  • Grietinė0,5 stiklinės 0,5

  • Pievagrybiai100 g 100

  • Bulvės1 kg 1

  • Šoninė250 g 250

  • Dešra250 g 250

Gaminimo eiga

  • Bulves išvirti su lupenomis
  • Kai išvirs, nulupti ir supjaustyti griežinėliais
  • Pakepinti šoninę, sudėti dešrą ir svogūnus
  • Atskirai iškepti pievagrybius
  • Į kepimo skardą sudėti šoninę, bulves, kietai virtus kiaušinius, dešrą ir grybus, apipilti grietine, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*