Bulvių košės ir pievagrybių apkepas
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Pipirai pagal skonį –
Pienas – 1/2 stiklinės 1/2
Fermentinis sūris – 50 g 50
Sviestas – 20 g 20
Pievagrybiai – 250 g 250
Bulvės – 7-8 vnt 7-8
Bulvių prieskoniai pagal skonį –
Rūkyta šoninė – 100-150 g 100-150
Gaminimo eiga
- Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite sviestą, supilkite pieną ir sugrūskite košę
- 2/3 košės sumaišykite su tarkuotu sūriu ir sukrėskite į riebalais išteptą skardą
- Pievagrybius apkepkite su supjaustyta šonine ir sudėkite ant košės
- Likusią jos dalį sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite ant pievagrybių norimą raštą
- Kepkite orkaitėje apie 20-30 minučių
- Patiekite su marinuotomis daržovėmis