Bulvių ir virtos mėsos apkepas
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Sviestas – 50 g 50
Margarinas – 100 g 100
Bulvės – 5-6 vnt 5-6
Olandiškas sūris – 2 šaukštai 2
Virtos mėsos liekanos – 200 g 200
Gaminimo eiga
- Bulvės stambiai sutarkuojamos
- Margarinas, kiaušinių tryniai ir druska išsukama iki purumo, sumaišoma su paruoštomis bulvėmis ir išplaktais kiaušinių baltymais
- Dalis masės sudedama į paruoštą indą, apdedama supjaustytomis mėsos liekanomis, ant jų vėl uždedama bulvių masė, užbarstoma sūriu ir apdedama gabaliukais sviesto
- Kepama orkaitėje 25-30 min
- Valgoma su raugintais agurkais arba kopūstais