Bulvių ir virtos mėsos apkepas

Apkepai 0 comments

Bulvių ir virtos mėsos apkepas

3.7 from 3 votes
Course: ApkepaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Sviestas50 g 50

  • Margarinas100 g 100

  • Bulvės5-6 vnt 5-6

  • Olandiškas sūris2 šaukštai 2

  • Virtos mėsos liekanos200 g 200

Gaminimo eiga

  • Bulvės stambiai sutarkuojamos
  • Margarinas, kiaušinių tryniai ir druska išsukama iki purumo, sumaišoma su paruoštomis bulvėmis ir išplaktais kiaušinių baltymais
  • Dalis masės sudedama į paruoštą indą, apdedama supjaustytomis mėsos liekanomis, ant jų vėl uždedama bulvių masė, užbarstoma sūriu ir apdedama gabaliukais sviesto
  • Kepama orkaitėje 25-30 min
  • Valgoma su raugintais agurkais arba kopūstais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*