Bulvių ir silkių maltiniai

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Maltiniai iš bulvių ir silkės. Bulves ir silkes sumalti kartu bei išmaišyti su džiūvėsiais, kiaušiniais, smulkintais svogūnais, druska ir pipirais. Maišant formuojami maltiniai, pavoliojami ir kepami. Patiekiami su raugintais burokėliais.

Bulvių ir silkių maltiniai

0.0 from 0 votes
Course: Pagrindiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Ruošimo laikas

40

minutes
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • bulvių5-6 vnt. 5-6

  • druskospagal skonį pagal skonį

  • kiaušinių2 vnt. 2

  • maltų džiūvėsėlių3 šaukštai 3

  • maltų pipirųpagal skonį pagal skonį

  • silkės300 g 300

Gaminimo eiga

  • Išmirkytos silkės nuvalomos ir, išėmus kaulus, sumalamos kartu su bulvėmis, suberiami džiūvėsiai, įmušami kiaušiniai, sudedamas smulkintas pakepintas svogūnas, pasūdoma, įberiama maltų pipirų.
  • Viskas išmaišoma, daromi nedideli maltiniai, pavoliojami džiūvėsiuose arba miltuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Patiekti tinka su raugintais burokėliais.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*