Bulvių ir porų sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Daržovių patiekalai 1 comment

Bulvių ir porų sriuba

4.5 from 2 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo2 stiklinės 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Petražolės1/4 stiklinės 1/4

  • Čiobreliai2 šaukšteliai 2

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Porai3 vnt 3

  • Bulvės4 vnt 4

  • Vištienos sultinys2 stiklinės 2

  • Mairūnas pagal skonį

  • tabasko padažas2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Nuplautus, nuluptus, supjaustytus porus apkepkite įkaitintame svieste 10 min
  • (žiūrėkite, kad nepridegtų)
  • Supilkite vandenį, vištienos arba daržovių sultinį bei pjaustytas bulves
  • Ant mažos ugnies sriubą virkite 20 min
  • Dalį sriubos nupilkite ir mikseriu sumaišykite iki kreminės konsistencijos
  • Supilkite atgal į puodą
  • Sudėkite smulkintas petražoles ir čiobrelius
  • Galiausiai įpilkite Tabasko ar kokio kito padažo, pagal skonį įberkite druskos bei pipirų

One Comment

  1. Almina

    Turėtų būti skanu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*