Bulvių ir morkų apkepas
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Cukrus – 1 šaukštas 1
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Miltai – 2 šaukštai 2
Pienas – 1 stiklinė 1
Morkos – 4-5 vnt 4-5
Sviestas – 50 g 50
Margarinas – 50 g 50
Bulvės – 5-6 vnt 5-6
Olandiškas sūris – 2 šaukštai 2
Gaminimo eiga
- Bulvės ir morkos išverdamos, nulupamos ir supjaustomos griežinėliais Margarinas ištirpinamas, suberiami miltai, pakaitinama, praskiedžiama karštu pienu, pasūdomą, praaušus sudedami kiaušinių tryniai, sumaišoma, sudedami išplakti kiaušinių baltymai ir vėl lengvai sumaišoma
- Į gerai riebalais išteptą indą sluoksniuojamos bulvės ir morkos, užpilamos paruoštu padažu, apdedamos sviesto gabaliukais, užbarstomos sūriu, sumaišytu su cukrumi
- Valgoma užsigeriant kompotu
O tai cia kept jau nereikia? Viska taip sumetei, sviestu apdejei ir jau ‘kerti’ su komputu ???!!!