Bulvių ir mėsos faršo apkepas

Apkepai 5 comments

Bulvių ir mėsos faršo apkepas

1.6 from 5 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Grietinė0,5 stiklinės 0,5

  • Grybai5 vnt 5

  • Malti pipirai pagal skonį

  • Bulvės5-6 vnt 5-6

  • Riebalai1 šaukštelis 1

  • Pyragas2 riekutės 2

  • u0026 quot 0026

  • Mėsos faršas0,5 kg 0,5

  • Pyrago džiūvėsėliai1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Bulvės nuskutamos, supjaustomos plonais griežinėliais, sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir 5 min
  • verdamos
  • Mėsos faršas paruošiamas kaip maltiniams (sudedamas išmirkytas pyragas, pakepintas svogūnas, pipirai, druska, kiaušinis)
  • Grybai išmirkomi ir išverdami nedideliame vandens kiekyje
  • Išimti supjaustomi juostelėmis
  • Sumaišoma grietinė, paruošti grybai, ataušintas grybų nuoviras ir tarkuotas sūris
  • Į paruoštą indą dedama pusė apvirtų bulvių, ant jų – paruoštas faršas, ant viršaus uždedamos likusios bulvės, užpilama paruoštu padažu ir kepama orkaitėje 40-45 min Valgoma su raugintais kopūstais arba agurkais

5 Comments

  1. edmundas

    wertas demesio isbandykite

  2. neringa

    skanu

  3. Anonimas

    nuo kada į faršą dedamas pyragas? o ką tada su visom razinom ir aguonom, kur pyrage būna daryti? ar ieškoti specialiai tiesiog pyrago be priedų? (o tokių būna?)

  4. ne pyragas turi buti dedamas, o batonas arba dziuvesiai 🙂
    bet siaip tai labai paprastas, greitas ir skanus apkepas

  5. Anonimas

    lb skanu….

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*