Sotus ir nesunkiai paruošiamas patiekalas.
Bulvių ir mėsos apkepas
Cooking time
1
hour10
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Keptuvėje gerai įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir jame apkepkite supjaustytus svogūnus
- Tada sudėkite faršą ir maišant, kepkite apie 10 min
- Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų
- Sudėkite pomidorų pastą ir Vorčesterio padažą (1 šaukštas), suberkite miltus ir savo mėgiamus naudojamus prieskonius, viską išmaišykite
- Ištirpinkite sultinio kubelį ir juo užpilkite faršą (arba jei turite naudokite namuose pagamintą sultinį)
- Uždenkite keptuvę ir įdėję į orkaitę kepkite apie 30 min
- Kol faršas kepa orkaitėje, nuskuskite bulves
- Išvirkite pasūdytame vandenyje, nusausinkite
- Įpilkite pieno, įdėkite sviesto, supilkite likusį aliejų ir sumaigykite bulvių košę
- Faršą išimkite iš orkaitės, sudėkite į kepimo indo dugną
- Ant viršaus sudėkite paruoštą bulvių košę
- Apkepą kepkite apie 20 min
- 200 laipsnių orkaitėje
lENGVA IR NESUDITINGA <3
Bulves su mesa nesiderina ! Reiketu zinoti ! Tai geras dalykas virskinimo traktui apnuodyti.
Skanu 😉