Bulvių ir mėsos apkepas

Apkepai, Karšti patiekalai, Bulvių patiekalai, Mėsos patiekalai 3 comments

Sotus ir nesunkiai paruošiamas patiekalas.

Bulvių ir mėsos apkepas

3.3 from 3 votes
Course: Apkepai, Bulvių patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Aviena500 g 500

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Pienas4 šaukštai 4

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Sviestas truputis

  • Alyvuogių aliejus2 šaukštai 2

  • Bulvės1 kg 1

  • Pomidorų pasta1 šaukštas 1

  • sultinio kubelis1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Keptuvėje gerai įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir jame apkepkite supjaustytus svogūnus
  • Tada sudėkite faršą ir maišant, kepkite apie 10 min
  • Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų
  • Sudėkite pomidorų pastą ir Vorčesterio padažą (1 šaukštas), suberkite miltus ir savo mėgiamus naudojamus prieskonius, viską išmaišykite
  • Ištirpinkite sultinio kubelį ir juo užpilkite faršą (arba jei turite naudokite namuose pagamintą sultinį)
  • Uždenkite keptuvę ir įdėję į orkaitę kepkite apie 30 min
  • Kol faršas kepa orkaitėje, nuskuskite bulves
  • Išvirkite pasūdytame vandenyje, nusausinkite
  • Įpilkite pieno, įdėkite sviesto, supilkite likusį aliejų ir sumaigykite bulvių košę
  • Faršą išimkite iš orkaitės, sudėkite į kepimo indo dugną
  • Ant viršaus sudėkite paruoštą bulvių košę
  • Apkepą kepkite apie 20 min
  • 200 laipsnių orkaitėje

3 Comments

  1. Deividas S. M. <3

    lENGVA IR NESUDITINGA <3

  2. Liudas311

    Bulves su mesa nesiderina ! Reiketu zinoti ! Tai geras dalykas virskinimo traktui apnuodyti.

  3. Anonimas

    Skanu 😉

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*