Bulvių apkepas su špinatais
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Grietinėlė – 100 g 100
Svogūnai – 1 vnt 1
Grietinė – 150 g 150
Pievagrybiai – 200 g 200
Česnakai – 1 vnt 1
Bulvės – 500 g 500
Špinatai – 300 g 300
Juodosios alyvuogės – 80 g 80
Alyvų aliejus – 2 šaukštai 2
Fetos sūris – 150 g 150
Gaminimo eiga
- Nuskustas bulves išvirti
- Pievagrybius supjaustyti ir 2 min
- kepti alyvuogių aliejuje
- Pievagrybius išimti ir toje pačioje keptuvėje apkepinti špinatus, supjaustyta svoguną ir cesnaką
- Pasudyti ir papipirinti
- Sudeti pievagrybius ir išmaišyti
- Bulves supjaustyti griežineliais ir išdelioti kepimo indo kraštuose
- I viduri supilti špinatu pievagrybiu mase
- Ant viršaus sudeti alyvuoges ir pasmulkinta fetos suri
- Grietine sumaišyti su grietinėle ir užpilti ant bulviu bei pievagrybiu mases
- Kepti orkaitėje apie 25 min
- 200 laipsniu temperatūroje
turetu buti labai skanu,butinai pabandysiu
o indo dugno nereikia iškloti bulvėmis? Ir kas visą masę suriša? Ar iškepus galima atpjauti?
ar bandet kepti keptuveje?