Bulviniai virtinukai

Bulvių patiekalai, Karšti patiekalai 2 comments

Bulvinių virtinukų su padažu receptas – puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei.

Bulviniai virtinukai

0.5 from 2 votes
Course: Bulvių patiekalai, Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

35

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

Gaminimo eiga

  • Pasūdytame vandenyje išvirkite bulves ir sumaigykite, kaip bulvių košę
  • Pridėkite miltų ir viską labai gerai išminkykite rankomis
  • Stalo viršų pabarstykite miltais, kad neliptų tešla
  • Iš tešlos padarykite pailgą vyniotinį ir tada jį supjaustykite norimo dydžio virtinukais
  • Paruoštus virtinukus sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį, ir jiems iškilus į paviršių, dar pavirkite apie 2 min
  • Padažas: keptuvėje išlydykite kartu sviestą ir tarkuotą fermentinį sūrį
  • Supilkite grietinėlę ir pavirkite 4 min
  • Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų
  • Patiekiant dar galite ant viršaus užbarstyti tarkuoto fermentinio sūrio

2 Comments

  1. Deimante

    kaskokia nesamone, niekas nesigavo nei padazas nei virtinukai!!! 🙁

  2. realbabajus

    trūksta kiaušinio į tešlą

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*